Flyttefirma Odense

Flyttefirma Odense – Erfarne flyttemænd, problemfri flytning! Spar tid og stress. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi håndterer alle flytteopgaver – store og små

Du er forsikret, når du vælger Supermove som flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Flyttefirma i Odense!

Står du overfor en kommende flytning i Odense? Så er du kommet til det rette sted! Vores erfarne flyttemænd er specialister i at levere pålidelig og problemfri flytteservice til vores kunder i Odense og omegn.

Vi forstår, hvor stressende og udfordrende en flytning kan være, og derfor er vores mission at gøre hele processen så smidig som mulig for dig. Med vores ekspertise og omfattende erfaring sikrer vi, at dine ejendele behandles med den største omhu og transporteres sikkert til din nye destination.

Uanset om du flytter til en ny lejlighed, hus eller kontor, er vi her for at hjælpe dig med at spare tid og bekymringer. Vores fleksible og skræddersyede løsninger passer til dine individuelle behov, og vores konkurrencedygtige priser gør os til den foretrukne flyttepartner i Odense.

Så lad os tage ansvaret for din flytning, mens du fokuserer på at starte et nyt kapitel i dit liv. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og oplev den problemfri flytning, du fortjener.

flyttemænd på flytteopgave - flyttefirma

Opbevaringsløsninger med flyttfirma Odense

Hvis du har brug for en opbevaringsløsning og ikke har tid eller plads til at opbevare dine ejendele derhjemme, kan vores flyttefirma i Odense hjælpe dig. Vores faciliteter er trygge og sikre, hvilket gør dem ideelle til midlertidig opbevaring af store genstande. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker, at vi også skal tage os af pakning og forsendelse af dine uønskede genstande!

Vi er klar over, at dine behov kan være anderledes end andre kunders, og derfor tilbyder vi en række fleksible arbejdstider. Vi er også kendt for vores konkurrencedygtige priser, så du skal ikke vente længere! Book din flytning i dag, og lad os tage os af arrangementerne – så kan du endelig begynde at bo i dit nye hjem uden stress!

Fastpris

Efter aftale

Priser fra

1.500 DKK

2 flyttemænd & 22 m³ vogn

Minimum 3 timer

Priser fra

999 DKK

Pr. time

3 flyttemænd & 22 m³ vogn

Minimum 3 timer

Priser fra

1.345 DKK

Pr. time

Flytning til og fra Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by og er kendt for sin historie, kultur og moderne livsstil. Flytning til Odense kan være en spændende tid, da byen har meget at tilbyde både for erhvervslivet og for privatlivet. Der er mange muligheder for at finde arbejde, et stort udbud af boliger og et aktivt kulturliv.

Hos Supermove er vi klar til at gøre din overgang til byen behagelig. Vi forstår, at det kan være en skræmmende opgave at flytte, og vi vil gerne sørge for, at du har så meget sikkerhed som muligt. Derfor tilbyder vi en flytteforsikring – den giver dig sikkerhed for, at vi i tilfælde af skader eller tab, mens dit hus flyttes, hjælper med at dække omkostningerne i forbindelse med at få det i stand igen. 

Har du svært ved at vide, hvor du skal skaffe flyttekasser? Hos os kan du nemlig låne gratis flyttekasser i Odense, du skal blot ringe ind og bestille dem i forbindelse med din flytning. Når du er færdig med at bruge dem, kan du aflevere dem igen. Det er nemt og hurtigt.

Prisgaranti på din flytning

Hos Supermove får du et af Odenses bedste flyttepriser – og det mener vi helt seriøst. Om du vælger timepris eller fastpris, sørger vi altid for at du får prisgaranti på din flytning. Vi vil altid rådgive dig ift. hvilken prispakke, der passer bedst til dit flytteprojekt. Ingen flytning er ens, men som tommelfingerregel, plejer vi at sige, at fastpris er beregnet til større flytteopgaver. Omvendt er timepris en fordel til mindre flytteopgaver. Er du tvivl om, du har en stor eller lille flytning kan du bruge vores digitale besigtigelse helt gratis. Her skal du uploade billeder og videoer af din flytning, og så vil vores flytteeksperter vende tilbage til dig inden for 24 timer med rådgivning.

Den bedste flytteoplevelse i Odense​

Skal du flytte, og magter du simpelthen ikke at bære tunge ting fra bolig til bolig? Det magter vi heldigvis! Vi lever og ånder for at levere de bedste flytninger i hele Odense. Hvis du søger hjælp til nogle af de nødvendige trin – fra planlægning til pakning til transport og opstilling af møbler – kan du overveje at bruge et professionelt flyttefirma i Odense – nemlig os.

Vores flyttefirma kan levere en komplet vifte af flyttetjenester, så du kan koncentrere dig om at finde dig til rette i dit nye hjem uden bekymringer. Vores erfarne og professionelle flyttefolk ved, hvordan de skal håndtere ethvert flyttebehov – fra små lejlighedsflytninger til store villaflytninger.

Vi sørger for, at alle vores flyttefolk er grundigt uddannet i kunsten at pakke, beskytte og transportere ejendele. Vi har også et bredt udvalg af køretøjer til rådighed, så vi kan imødekomme dine specifikke behov under din flytning. Desuden sørger vi for at overvåge hver eneste af dine ejendele under hele processen, så du kan være sikker på, at de ankommer sikkert og intakte.