Billig flytning i verdensklasse!

Ring til os på +45 77 77 77 79

Er du på udkig efter et flyttefirma med overkommelige priser? Vi klarer alle typer af flytteopgaver – store og små.

2 flyttemænd & flyttebil

Kampagnepris

895 kr. / time

3 flyttemænd & flyttebil

Beregnet til større flytninger

1.245 kr. / time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Billig flytning i hele Danmark

Billig Flytning over Hele Landet: Problemfri Flytteoplevelse til Prisvenlige Priser med SUPERMOVE flyttefirma.

Når det kommer til at flytte, behøver det ikke tømme din pengepung eller forårsage unødvendig bekymringer. Vores flyttefirma tilbyder overkommelige flyttetjenester, der dækker hele landet. Vi er her for at lette byrden og gøre din flytning til en glat og omkostningseffektiv proces.

Vi forstår værdien af dine ejendele, uanset om det er i forbindelse med en lille lejlighed, en rummelig villa eller en størrer virksomhedsopgave. Vores erfarne flyttemænd er trænet til at pakke, beskytte og transportere dine ejendele sikkert og pålideligt. Vi har en bred vifte af køretøjer til rådighed, så vi kan matche din flytning med det rette transportmiddel og sikre, at alt når frem i perfekt stand.

Vores fokus er ikke kun på flytningen, men også på dig og dine personlige behov. Derfor tilbyder vi også sikre opbevaringsløsninger, hvis du har brug for at midlertidigt opbevare dine ejendele. Vores faciliteter er designet til at holde dine ejendele beskyttet mod potentielle trusler.

Vælg vores professionelle team for at sikre en smidig og billig flytning, uanset hvor i landet du skal hen. 

flyttemænd på flytteopgave - flyttefirma

Billig flytning - Førsteklasses service

 • Vores fokus er at lette byrden ved din flytning. Med vores fleksible tidsplaner og attraktive priser tilbyder vi den ideelle løsning til en prisvenlig flytteoplevelse. Ved at vælge os til din flytning kan du trygt overlade det tunge arbejde til os og i stedet nyde overgangen til din nye bolig.

  Grib chancen i dag og book din flytning hos os. Vi er her for at sikre, at hver eneste detalje håndteres professionelt og omhyggeligt. Din komfort og tilfredshed er vores første prioritet.

  Ud over prisvenlig flytning, tilbyder vi også ekstraordinære tjenester, som ikke fås alle steder:

  • Pakning og udpakning af dine ejendele: Vi hjælpe dig gerne med at pakke dine ejendele sikkert og ordentligt, så de er klar til transport. Vi kan også hjælpe dig med at pakke ud og sætte dine ejendele op i din nye bolig, for at lette flytningen for dig.
 
  • Flyttekasser: Hos os kan man som noget helt ekstraordinært låne kasser, hvis man har behov for dette.
 
  • Opbevaring: Hvis man står og skal have opbevaret noget i længere tid, Kan man igennem os springe mellemleddet over. Du kan nemlig vælge at opbevarer dine ejendele i en af vores containere, som vi har flere steder i landet.
 
  • Udlandskørsel: Står du og skal flytte over grænsen. Skal du ikke tøve med at skrive. Vi har igennem vores mange år i branchen kørt rundt til flere steder i EU. 
 
  • Bortskaffelse af affald: Efter en flytning kan der være mange ting, du ikke længere har brug for. Derfor tilbyder vi dig at bortskaffe det affaldet du nu måtte have – bæredygtigt og ansvarligt.
 
  • Specialtransport: Hvis du har særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, tager vi selvfølgelig os også af det. Vi har erfaring med at flytte alt fra pianoer til kunstværker og antikviteter.
 
  • Flytteforsikring: For at sikre dig mod eventuelle skader eller tab under flytningen, tilbyder vi også flytteforsikring. Dette dække alle skader vi måtte være skyld i, med op til 15.000 dkk. pr. genstand. 
 
  • Tungløft: Hvis har står med særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, kan vi også hjælpe med dette. Vi har erfaring med at flytte alt fra klaver til kunstværker og antikviteter. du kan med ro i sindet, regne med at vi sørger for, at dine ejendele transporteres sikkert og forsvarligt til den endelige lokation.
 

Billig flytning betyder ikke at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Hos SUPERMOVE sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder på bedst mulig hvis, med at komme tilrette i deres nye hjem.. Vi bestræber os på at opfylde alle planer og mål og står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål eller afhjælpe eventuelle bekymringer.

Vi forstår, at flytning indebærer en række overvejelser, og det kan være udfordrende at vide hvor man skal begynde. Det er derfor afgørende at vælge et erfarent og professionelt flyttefirma, der kan lede dig gennem hvert trin af processen. Planlæg din flytning med os i dag, og lad os være din støtte mod en vellykket flytning til dit nye hjem. 

Vi løser alle flytninger – store og små

Du er forsikret, når du vælger vores flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Tilfredshedsgaranti på alle flytninger

Flytning når det passer dig

Billig flytning er noget vi vægter meget højt. Det er dog ikke det eneste. Hos SUPERMOVE forstår vi at man i dag kan have en meget travl hverdag. Derfor er vi også ekstra fleksible i forhold til tid, så du ikke skal bekymre dig om at skulle have formiddagen fri. Med års erfaring inden for området er vi specialiserede i at gøre din flytning gnidningsfri og uden stress. Vores ekspertise ligger i at håndtere de unikke udfordringer, der kan opstå undervejs, og sikre dine ejendele er i trygge hænder fra start til slut.

Hos SUPERMOVE forstår vi kaosset, som en flytning kan medføre, og vores primære mål er at gøre processen så glat som muligt for dig. Vores team af erfarne og professionelle flyttemænd er omfattende trænet i at pakke, beskytte og transportere dine ejendele sikkert og effektivt.

Vi er stolte af vores dedikation til at levere høj kvalitet. Kendt for vores engagement i fremragende service har vi opbygget et ry for at levere førsteklasses flytteløsninger til overkommelige priser. Vores konkurrencedygtige priser og fleksible tidsplaner er designet til at imødekomme dine specifikke behov.

Med SUPERMOVE vælger du ikke blot et flyttefirma – du vælger en partner, der er fuldt engageret i at gøre din flytning til en succes. Vores dedikerede team arbejder ufortrødent for at sikre, at hvert trin af din flytning bliver gennemført korrekt og efter planen. Vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, og vi sørger for din tryghed i hele processen.

Med afdelinger i både København, Aarhus, Odense og Aalborg er vi fleksible i hele Danmark.

Oplev en nem, stressfri og billig flytning med Supermove. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi går langt for at gøre overgangen til en ny plads så problemfri som muligt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare alle spørgsmål, som vi typisk får telefonisk. Det sparer både tid for dig og os.

Timeprisen start fra vi kommer ind ad din dør til vi forlader boligen på din slutdestination. Du betaler derfor ikke for at vi kommer ud til dig, eller tager hjem igen.

Vi har et tungløftgebyr på 500 kr. på genstande over 80 kg.

Er uheldet ude, udfylder du en skadesformular på vores hjemmeside, hvor sagen dernæst behandles af vores skadesafdeling. I første omgang vil vi forsørge at reparere skaden, hvis det dog ikke er muligt, får du udbetalt beløbet på skaden. 

Du betaler med kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. Du betaler først når opgaven er løst. Hvis der anvendes bankoverførsel, skal det udføres med straksoverførsel.

Nej, du betaler ikke depositum. Når flytteopgaven er løst betaler du beløbet.