Professionel erhvervsflytning

Supermove ApS har mange åre erfaring med virksomheds- og kontorflytninger. 

Det er jeres sikkerhed for, at flytningen vil ske professionelt, effektivt og skånsomt.

Erhvervsflytning for virksomheder, institutioner og restauranter

Hos Supermove tilbyder vi erhvervsflytning for kunder inden for alle brancher, og vi tilbyder blandt andet virksomhedsflytning for kunder til og fra Aalborg, Aarhus eller København. Vi har lokale afdelinger i både København og Aarhus, og derfor kan vi hjælpe kunder i hele Jylland og på hele Sjælland med at flytte.

Vi flytter blandt andet for:

  • Caféer og restauranter
  • ​Domiciler
  • ​Kontorer
  • ​Institutioner
  • ​Store og små virksomheder.

Vi kan stå for alt fra nedpakning til installation af kontorpladser

Vi sørger altid for, at hele flytteprocessen er både effektiv og tidsbesparende. Vi vil gerne være med lige fra start til slut, og derfor tilbyder vi både nedpakning, udpakning og opsætning af inventar. Derudover installerer vi også kontorpladser, og vi sørger for, at teknikken spiller, når I flytter ind i de nye lokaler.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en virksomhedsflytning koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange flyttemænd vi skal bruge til opgaven, hvor langt vi skal køre mellem den gamle og den nye adresse, og hvor involverede vi skal være i nedpakning og udpakning.

Hvis du kunne tænke dig at indhente en specifik pris på lige netop din erhvervsflytning, så kan du med fordel udfylde nedenstående kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere eller bestil en virksomhedsflytning

Driver du en større virksomhed, der gennemgår et domicilskift, eller som bare skal flytte til en ny adresse? Skal du varetage en skoleflytning, og har du akut brug for hjælp til flytning af tunge bordplader og andre lignende skoleting? Så står vi klar til at hjælpe. Med vores akutservice står vi til rådighed det meste af dagen, og det er til en rimelig timepris.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din firmaflytning, har du brug for yderligere information, eller kunne du tænke dig at få gratis rådgivning i forbindelse med en kontorflytning, så skal du bare kontakte vores flyttefirma.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon kontakt@supermove.dk eller ved at skrive til vores e-mail .

Di​t ​flytt​​eprojekt
- vores ansvar

​​Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.​​ ​Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

Hvad ønsker du tilbud på?
Vælg ydelse: * 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

001-moving-truck

​Kompetente flyttemænd

Alle vores flyttemænd har fået kursus i tungløft, og er certificeret indenfor godstransport. Vores flyttemænd har over 5 års erfaring.

004-chat-bubble

Professionel support 

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med alle de bekymringer du har omkring din flytning. Ring ind til os på 77 77 77 79.

002-box

Lån gratis flyttekasser​

Gratis afhentning af flyttekasser. Express-aflevering af flyttekasser koster 10,- DKK pr. kasse. Vi låner maksimum 200 flyttekasser ud.

003-file

Dine ting er forsikret​

Vores erhvervsforsikring dækker alle skader på dine ting, der er forårsaget af vores flyttemænd under flytteprocessen eller transporten. 

Har du spørgsmål?

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Supermove ApS

​Vi har hovedbase i Aarhus og København​

Telefon: 77 77 77 79

E-mail: kontakt@supermove.dk

CVR: 41153415

Nyttige mails

skader@supermove.dk - kun vedr. skader

fb-svg-moerk​  ig-svg-moerk