Flytning Fyn - dine professionelle flyttemænd på Fyn

Ring på +45 77 77 77 79

Skal du have klaret en flytning på/fra Fyn?

Vi klarer alle typer af flytteopgaver – store og små.

2 flyttemænd & flyttebil

Kampagnepris

895 kr. / time

3 flyttemænd & flyttebil

Beregnet til større flytninger

1.245 kr. / time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Flytning på hele Fyn

Vores erfarne team har håndteret utallige flytninger på Fyn og forstår de unikke udfordringer ved hvert projekt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og ønsker, og vores mål er at levere pålidelig service fra start til slut.

Når du vælger Supermove, kan du være sikker på, at dine ejendele håndteres med omhu. Du skal blot fokusere på at komme godt på plads i din nye destination, mens vi tager os af alle detaljer vedrørende flytningen.

Vi ved at tid er vigtig, og derfor stræber vi efter at gøre hele processen så effektiv som mulig. Vores erfarne team arbejder sammen for at sikre, at din flytning på Fyn går glat og uden problemer. Du kan spare tid og undgå stress ved at overlade alt til os – fra pakning og transport til levering og udpakning.

Kontakt os i dag for en uforpligtende konkurrencedygtig samtale om din flytning på Fyn. 

– nemt, pålideligt og med ekspertise inden for flytninger.

 

flyttemænd på flytteopgave - flyttefirma

Flyttefirma der håndterer alle typer af flytninger

Supermove tilbyder professionel flytning på Fyn med fleksible tidsplaner og konkurrencedygtige priser for at imødekomme dine behov. Book din flytning i dag og lad os tage ansvaret for det tunge arbejde, så du kan slappe af og nyde din nye tilværelse!

Vores omfattende flytteservice inkluderer også ekstratjenester for at lette din flytning yderligere:

    • Pakning og udpakning af ejendele: Vi sikrer, at dine ejendele pakkes sikkert og transportklart. Udpakning og opstilling i din nye bolig kan også håndteres.
    • Affaldsbortskaffelse: Efter flytningen hjælper vi med ansvarlig bortskaffelse af unødvendige genstande. Ved brug af denne yderligere tillægges et yderligere gebyr på 500 DKK. 
    • Specialtransport: Større eller tunge genstande som pianoer eller antikviteter flyttes sikkert med vores specialtransport.
    • Flyttekasser: Du kan gratis benytte dig af vores flyttekasser, hvis du afhenter dem på vores kontor i Odense. Vi bringer og henter gerne til din ønskede adresse. Der tilføjes dog et gebyr på 20 Dkk pr. kasse. Kasserne skal afleveret tilbage senest 15 dage efter flytningen, medmindre andet aftales.
    • Flytteforsikring: Vi tilbyder forsikring mod skader under flytningen, og dækker op til 15.000 DKK. pr. genstand.

Vores mål er en gnidningsfri og stressfri flytning. Vores erfarne team arbejder hårdt for at sikre en problemfri proces og er altid til rådighed hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Flytning er en kompleks proces, og valg af et erfarent flyttefirma er afgørende for en succesfuld flytning. Vi er klar til at guide dig gennem hele processen med vores professionelle service.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme på plads i din nye bolig!

Vi løser alle flytninger – store og små

Du er forsikret, når du vælger vores flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Tilfredshedsgaranti på alle flytninger

Erfarne flyttefolk: Gør Din Flytning på Fyn Problemfri

Vores erfarne flyttevirksomhed bringer flere års erfaring inden for flytninger til området, og vi har en dyb forståelse af, hvordan man håndterer de unikke udfordringer, der kan opstå i en livlig by som Fyn. Vores team af erfarne og veluddannede flyttemænd er specialiserede i at pakke, beskytte og forsvarligt transportere dine ejendele.

Vi udvider også vores tjenester med en række ekstra bekvemmeligheder, der gør din flytning endnu lettere. Vi assisterer med pakning af dine ejendele, klar til transport, og vi kan også hjælpe dig med at pakke ud og indrette i din nye bolig. Håndtering af affald bortskaffes på en bæredygtig måde, så du ikke behøver bekymre dig.

For store eller tunge ejendele, der kræver særlig transport, er vi også på plads. Vores erfaring omfatter alt fra klaverer til kunstværker og antikviteter, og vi sikrer, at dine ejendele transporteres sikkert og omhyggeligt.

Dine møbler og ejendele bliver pakket ind i flyttetæpper og strækfilm, hvorefter de bliver båret ned til bilen. Her de bliver spændt sikkert fast for at sikre at alt bliver leveret som vi har hentet det. 

Vi forstår, at flytning kan være en hektisk proces, og vi lægger vægt på at gøre det så glidende og stressfrit som muligt for dig. Vores dedikerede team arbejder ihærdigt for at sikre, at alt går efter planen, og vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål eller bekymringer.

Vi er stolte af vores fleksible tidsplaner og konkurrencedygtige priser. Hos Supermove stræber vi efter førsteklasses service og gør vores bedste for at sikre, at din flytning på Fyn bliver en problemfri og positiv oplevelse.

Flytning på Fyn - Virksomhed

Er du en virksomhed? Du kan med fordel tage kontakt til vores kundeservice for at få dit eget log ind til vores erhvervsstyringspanel. Derinde kan du styre dine flytninger, bestille nye flytninger eller annullerer flytninger online nemt og hurtigt. 

Afdelinger

Supermove er din pålidelige partner til flytninger i hele landet, herunder København, Aarhus, Aalborg, Odense og mange flere. Uanset om du flytter lokalt eller på tværs af Danmark, garanterer vores erfarne team en problemfri flytteproces. Vi håndterer alt med omhu og effektivitet, så du kan nyde en stressfri flytning, uanset hvor du skal hen.

Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare alle spørgsmål, som vi typisk får telefonisk. Det sparer både tid for dig og os.

Timeprisen start fra vi kommer ind ad din dør til vi forlader boligen på din slutdestination. Du betaler derfor ikke for at vi kommer ud til dig, eller tager hjem igen.

Vi har et tungløftgebyr på 500 kr. på genstande over 80 kg.

Er uheldet ude, udfylder du en skadesformular på vores hjemmeside, hvor sagen dernæst behandles af vores skadesafdeling. I første omgang vil vi forsørge at reparere skaden, hvis det dog ikke er muligt, får du udbetalt beløbet på skaden. 

Du betaler med kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. Du betaler først når opgaven er løst. Hvis der anvendes bankoverførsel, skal det udføres med straksoverførsel.

Nej, du betaler ikke depositum. Når flytteopgaven er løst betaler du beløbet.