International flytning til fordelagtige priser

Skal du flytte til Sverige, Tyskland eller et helt tredje land? Så står vi hos Supermove klar til at hjælpe dig med at komme trygt i hus i dit nye hjem. Vi er et alsidigt og utroligt fleksibelt flyttefirma, og derfor tilbyder vi blandt andet også international flytning. 

Vi kan varetage enhver flytning til udlandet

Vi har lokale afdelinger i henholdsvis København og Aarhus, og det betyder, at vi står klar til at hjælpe alle, både private og erhverv, med en flytning til udlandet. Det gælder, uanset om du skal flytte fra Aalborg, Aarhus, København eller andetsteds. Takket være vores lokale afdelinger dækker vi nemlig både hele Sjælland og Jylland.

Hvad koster det at flytte til udlandet?

Vores priser på en flytning til udlandet afhænger hovedsageligt af, hvor langt du skal flytte væk, og hvor mange møbler og ejendele du har, der skal flyttes.

Vi tilbyder en fordelagtig pris pr. time, så skal du flytte fra København til Malmø, vil det typisk være billigere, end hvis du skal flytte fra Nordsjælland til Tyskland.

Vi tilbyder tre forskellige pakker alt afhængigt af, hvor mange flyttemænd der skal hjælpe dig med din flytning til udlandet: 

Lille flyttepakke

Pris: 595 kr. pr. time.

1 flyttemand

Mellem flyttepakke

Pris: 777 kr. pr. time.

2 flyttemænd

Stor flyttepakke

Pris: 1.195 kr. pr. time.

3 flyttemænd

Uanset hvilken pakke du vælger, er følgende allerede inkluderet i prisen:

  • Alukasse med lift
  • Brændstof
  • Forsikring
  • Lån af flyttekasser
  • Moms

Kontakt os hvis du har behov for hjælp til en international flytning

Har du brug for professionel hjælp til din internationale flytning, så står vi hos Supermove altid klar til at hjælpe dig. Du skal bare ringe til os på telefon 77 77 77 79 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvor meget det vil koste.

Alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail kontakt@supermove.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Di​t ​flytt​​eprojekt
- vores ansvar

​​Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.​​ ​Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

Hvad ønsker du tilbud på?
Vælg ydelse: * 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

001-moving-truck

​Kompetente flyttemænd

Alle vores flyttemænd har fået kursus i tungløft, og er certificeret indenfor godstransport. Vores flyttemænd har over 5 års erfaring.

004-chat-bubble

Professionel support 

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med alle de bekymringer du har omkring din flytning. Ring ind til os på 77 77 77 79.

002-box

Lån gratis flyttekasser​

Gratis afhentning af flyttekasser. Express-aflevering af flyttekasser koster 10,- DKK pr. kasse. Vi låner maksimum 200 flyttekasser ud.

003-file

Dine ting er forsikret​

Vores erhvervsforsikring dækker alle skader på dine ting, der er forårsaget af vores flyttemænd under flytteprocessen eller transporten. 

Har du spørgsmål?

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Supermove ApS

​Vi har hovedbase i Aarhus og København​

Telefon: 77 77 77 79

E-mail: kontakt@supermove.dk

CVR: 41153415

Nyttige mails

skader@supermove.dk - kun vedr. skader

fb-svg-moerk​  ig-svg-moerk