Flyttemanden du står og mangler | Vi bære dig igennem din flytning

Kontakt os på +45 77 77 77 79

Mangler du en flyttemand? Vores flyttemænd står altid klar. 

Få et uforpligtende tilbud i dag.

2 flyttemænd & flyttebil

Kampagnepris

895 kr. / time

3 flyttemænd & flyttebil

Beregnet til større flytninger

1.245 kr. / time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Flyttemand: Problemfri Flytninger med Professionalisme

Vores flyttemand er nøglen til at gøre dine flytninger enkle og problemfri. Vores dedikerede team af erfarne fagfolk forstår betydningen af at håndtere dine ejendele med omhu og præcision. Vores mål er at levere flytninger med enestående professionalisme, der giver dig ro i sindet.

Vi stræber efter at gøre hele flytteprocessen nemt for vores kunder. Fra den indledende planlægning til den sidste udførelse, tager vores erfarne flyttemand hånd om alle detaljer. Uanset om det er et kontor, en lejlighed eller et helt hus, er vi specialiserede i at tilpasse vores tjenester til dine individuelle behov.

SUPERMOVE bruger avanceret udstyr og moderne teknikker for at sikre, at dine ejendele transporteres sikkert og uden skade. Vores flyttemand team er trænet til at håndtere alt fra skrøbelige genstande til tunge møbler med største omhu. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vores mission er at levere en flytteoplevelse, der overstiger dine forventninger.

Professionel Flyttemand: Skræddersyede Tidsplaner og Ekstra Services

Vores dedikation til din flytning går ud over det forventede. Som din pålidelige flyttemand tilbyder vi fleksible tidsplaner, der passer til dine behov, og vores priser holder sig konkurrencedygtige. Med os ved roret kan du booke din flytning i dag og overlade det besværlige arbejde til os. Din afslappede overgang til din nye bolig er vores mål, og vi ser frem til at bidrage til din flytteoplevelse!

Udover vores omfattende flytteservice står vores ekstra services til rådighed for at gøre din flytning endnu mere bekvem. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til:

Pakning og udpakning af dine ejendele: Vi hjælpe dig gerne med at pakke dine ejendele sikkert og ordentligt, så de er klar til transport. Vi kan også hjælpe dig med at pakke ud og sætte dine ejendele op i din nye bolig, for at lette flytningen for dig.

   • Flyttekasser: Hos os kan man som noget helt ekstraordinært låne kasser, hvis man har behov for dette.
   • Opbevaring: Hvis man står og skal have opbevaret noget i længere tid, Kan man igennem os springe mellemleddet over. Du kan nemlig vælge at opbevarer dine ejendele i en af vores containere, som vi har flere steder i landet.
   • Udlandskørsel: Står du og skal flytte over grænsen. Skal du ikke tøve med at skrive. Vi har igennem vores mange år i branchen kørt rundt til flere steder i EU. 
   • Bortskaffelse af affald: Efter en flytning kan der være mange ting, du ikke længere har brug for. Derfor tilbyder vi dig at bortskaffe det affaldet du nu måtte have – bæredygtigt og ansvarligt.
   • Specialtransport: Hvis du har særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, tager vi selvfølgelig os også af det. Vi har erfaring med at flytte alt fra pianoer til kunstværker og antikviteter.
   • Flytteforsikring: For at sikre dig mod eventuelle skader eller tab under flytningen, tilbyder vi også flytteforsikring. Dette dække alle skader vi måtte være skyld i, med op til 15.000 dkk. pr. genstand. 
   • Tungløft: Hvis har står med særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, kan vi også hjælpe med dette. Vi har erfaring med at flytte alt fra klaver til kunstværker og antikviteter. du kan med ro i sindet, regne med at vi sørger for, at dine ejendele transporteres sikkert og forsvarligt til den endelige lokation.
 

Vores hengivne team har ét formål: At gøre din flytning gnidningsfri og stressfri. Vi trækker på vores ekspertise og professionalisme for at sikre en problemfri proces. Har du spørgsmål eller bekymringer? Vi er tilgængelige med svar. Tag det første skridt mod en vellykket flytning og kontakt os i dag.

Flytning kan være udfordrende med mange aspekter at overveje. Valget af det rette erfarne flyttefirma er afgørende. Med vores erfaring og professionalisme er vi her for at lede dig gennem hele processen.

Vi løser alle flytninger – store og små

Du er forsikret, når du vælger vores flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Tilfredshedsgaranti på alle flytninger

Topklassens Flyttemand i Danmark | Supermove - Din Forsikring for en Problemfri Flytning

Supermove er et af Landets bedste flyttefirmaer. Med kontor i København, Odense, Aalborg og Aarhus, sikre vi at vi kan være til rådighed lige der hvor du bor. 

Hvis du ikke er overbevidst, får du flere grunde her:

 • Serviceminded
 • Uddannet i løft og møbelhåndtering
 • Prisvenlige – tit og ofte de bedste flyttepriser i landet
 • Erfarne flyttefolk
 • Ressourcestærke 
 • Målbevidst
 • Omhyggelige
 • Vi har et af de bedste forsikringer 
 • Er til rådighed døgnet rundt

Det bliver næsten ikke bedre! Især ikke med et uforpligtigende flyttetilbud!

 

Er du klar til at booke en flytning? Ring til os på + 45 77 77 77 79 eller skrive til os på kontakt@supermove.dk

Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare alle spørgsmål, som vi typisk får telefonisk. Det sparer både tid for dig og os.

Timeprisen start fra vi kommer ind ad din dør til vi forlader boligen på din slutdestination. Du betaler derfor ikke for at vi kommer ud til dig, eller tager hjem igen.

Vi har et tungløftgebyr på 500 kr. på genstande over 80 kg.

Er uheldet ude, udfylder du en skadesformular på vores hjemmeside, hvor sagen dernæst behandles af vores skadesafdeling. I første omgang vil vi forsørge at reparere skaden, hvis det dog ikke er muligt, får du udbetalt beløbet på skaden. 

Du betaler med kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. Du betaler først når opgaven er løst. Hvis der anvendes bankoverførsel, skal det udføres med straksoverførsel.

Nej, du betaler ikke depositum. Når flytteopgaven er løst betaler du beløbet.