Flyttetilbud skrædersyede til dig - Planlæg din flytning i dag

Kontakt os på +45 77 77 77 79

søger du et stærkt flyttetilbud? Vi står klar til at hjælpe dig. Stort eller småt.

Giv os et kald, og få uforpligtigende tilbud i dag!

2 flyttemænd & flyttebil

Kampagnepris

999 kr. / time

3 flyttemænd & flyttebil

Beregnet til større flytninger

1.345 kr. / time

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Flyttetilbud i hele landet

Flyttetilbud, der gør din flytning til en leg. 

Skal du starte et nyt kapitel? Lad os hjælpe dig, med at tage det tunge læs. Hos SUPERMOVE står klar med skræddersyede løsninger, der dækker alt fra indpakning til udpakning.

Med vores flyttetilbud kan du forvandle en potentielt stressende situation til en glidende overgang. Vores erfarne team af flyttemænd er specialiserede i at håndtere enhver type flytning, uanset størrelsen. Vi ved at hver flytning er unik, derfor tilpasser vi vores service til netop dine behov.

Vores flyttefirma giver dig ikke kun en hjælpende hånd med selve flytningen, men også med pakning og opsætning, hvor vi behandlet et, som var det vores eget.

Når du vælger vores flyttetilbud, får du ikke bare en effektiv flytning, men også muligheden for midlertidig opbevaring af dine ejendele. Vores moderne opbevaringsfaciliteter er designet til at beskytte dine ting mod skader og uautoriseret adgang.

Lad os tage byrden af din næste flytning. Kontakt os i dag for et uforpligtende flyttetilbud, og kom i gang med din flytning med ro i sindet.

flyttemænd på flytteopgave - flyttefirma

Flyttefirmaet som klarer det hele

Flyttetilbud med budgetvenlige priser, og fleksible tidsplaner efter dine behov.

Ud over vores omfattende flytteservice udbyder vi tillige ekstra services, der letter din flytning betydeligt. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til:

    • Ind- og udpakning af dine ejendele: Vi står til rådighed for at pakke dine ejendele omhyggeligt og sikkert, så de er parate til rejsen. Ved ankomsten til din nye bolig hjælper vi ligeledes med at pakke ud og arrangere dit nye hjem lige som du vil have det.
    • Effektiv affaldshåndtering: Efter en flytning står man ofte tilbage med møbler og affald som man ikke længerer har brug for. Derfor hjælper vi gerne med at kører det på genbrugsstationen, og får det sorteret for jer.
    • Specialiseret transport: Hvis du har skrøbelige, tunge eller ualmindelige ejendele, er vi erfarne i at håndtere dem med omhu og ekspertise. Det omfatter alt lige fra klaver til kunstværker og antikviteter.
    • Flytteforsikring: For at beskytte dig mod potentielle skader eller tab under flytningen, tilknyttes der en flytteforsikring under din flytning. Dvs. hvis vi skulle være skyld i de mindste skader, dækker vi alt med op til 15.000 dkk. pr. genstand. 
    • Opbevaring: Man kan stå i den situation, at man skal have opbevaret noget i et stykke tid før ens nye bolig er klar til indflytning. Hos SUPERMOVE kan du booke opbevaring direkte igennem os. Dermed skal du ikke at skulle bestille eksternt fra, og står kun med en samlet regning.
    • Flytning til udlandet: står du og skal flytte over grænsen? Vi har stået med flere flytninger til destinationer i EU. Giv os gerne et kald, og se hvornår vi kan hjælpe dig.

En flytning kræver omtanke og opmærksomhed på mange områder, og det kan være en udfordring at vide hvor man skal begynde. Derfor er det essentielt at vælge et erfarent og professionelt flyttefirma, der kan lede dig igennem hele processen.

Gør brug af vores bookingmulighed allerede i dag og lad os stå for alt det tunge, så du kan koncentrerer dig om hvordan du skal indrette dit nye hjem. Vi ser frem til at være en del af din nye tilværelse.

Vi løser alle flytninger – store og små

Du er forsikret, når du vælger vores flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Tilfredshedsgaranti på alle flytninger

Flyttegaranti – Bekymringsfri flytning

Flytninger kan ofte være udfordrende og tidskrævend. Derfor tager vi så meget af byrden fra dine skuldre, som muligt, for at sikre en smidig og tryg oplevelse. Vores førsteklasses flyttegaranti sikrer, at du modtager en professionel og pålidelig service fra start til slut. Vi er engageret i at levere den højeste kvalitet og yde enestående kundesupport.

Med vores flyttegaranti kan du forvente at blive assisteret af et kompetent og veluddannet team, der håndterer dine ejendele med den største omhu. Vi anvender den seneste teknologi og udstyr for at sikre en sikker og effektiv flytning. Vores erfarne koordinatorer planlægger og overvåger hele processen for at minimere eventuelle risici. Vores flyttegaranti omfatter også dækning af enhver skade, der måtte opstå under transporten, så du kan føle dig helt tryg i vores hænder.

Vælg os for en bekymringsfri flytteoplevelse. Vi garanterer topkvalitet og dedikeret kundeservice, så du kan flytte ind i dit nye hjem med fuld ro i sindet. Hos SUPERMOVE går vi det ekstra skridt for at sikre, at din flytning bliver en succes.

Flyttetilbud | Erhverv

Er en virksomhed som skal have hjælp til en flytning, eller mangler et fast flyttefirma? Tøv ikke med ikke kontakte os. SUPERMOVE er fast flyttefirma for flere firmaer i Danmark. – store og små. Vi bestræber vi os efter at være danskernes fortrukne flyttefirma. Faktisk anser vi os selv som flyttepartner, hvor vi yder helt naturlig flytterådgivning til alle, der ringer ind. Med over 30 års erfaring inden for flytninger, har vi prøvet vores. Derfor kan vi trygt sige, at der ikke er en flytning, vi ikke kan håndtere. Vi tager hånd om alle flytteopgaver, og vi finder altid en løsning til selv den mest kompliceret problemstilling.

Du kan med fordel tage kontakt til vores kundeservice for at få dit eget log ind til vores erhvervsstyringspanel. Derinde kan du styre dine flytninger, bestille nye flytninger eller annullerer flytninger online nemt og hurtigt. 

Kontakt os i dag for at hører om du dine muligheder!

Hvorfor vælge et flyttetilbud hos os?

Supermove er et af Landets bedste flyttefirmaer. Med kontor i København, Odense, Aalborg og Aarhus, sikre vi at vi kan være til rådighed lige der hvor du bor. 

Hvis du ikke er overbevidst, får du flere grunde her:

    • Serviceminded
    • Uddannet i løft og møbelhåndtering
    • Prisvenlige – tit og ofte de bedste flyttepriser i landet
    • Erfarne flyttefolk
    • Ressourcestærke 
    • Målbevidst
    • Omhyggelige
    • Vi har et af de bedste forsikringer 
    • Er til rådighed døgnet rundt

Det bliver næsten ikke bedre! Især ikke med et uforpligtigende flyttetilbud!

Er du klar til at booke en flytning? Ring til os på 77 77 77 79 eller skriv til kontakt@supermove.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare alle spørgsmål, som vi typisk får telefonisk. Det sparer både tid for dig og os.

Timeprisen start fra vi kommer ind ad din dør til vi forlader boligen på din slutdestination. Du betaler derfor ikke for at vi kommer ud til dig, eller tager hjem igen.

Vi har et tungløftgebyr på 500 kr. på genstande over 80 kg.

Er uheldet ude, udfylder du en skadesformular på vores hjemmeside, hvor sagen dernæst behandles af vores skadesafdeling. I første omgang vil vi forsørge at reparere skaden, hvis det dog ikke er muligt, får du udbetalt beløbet på skaden. 

Du betaler med kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. Du betaler først når opgaven er løst. Hvis der anvendes bankoverførsel, skal det udføres med straksoverførsel.

Nej, du betaler ikke depositum. Når flytteopgaven er løst betaler du beløbet.