Møbelopbevaring | Vi passer på Dine møbler

Kontakt os på +45 77 77 77 79

Mangler du hjælp til transport og møbelopbevaring? 

Vi klarer alle typer af flytteopgaver – store og små.

2 flyttemænd & flyttebil

Kampagnepris

895 kr. / time

20 fods container/opbevaringsrum

1.199 kr. / måned

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Møbelopbevaring med SUPERMOVE: Din Løsning til Tryg og Praktisk Opbevaring

Møbelopbevaring behøver ikke at være besværligt eller stressende. Hos SUPERMOVE forstår vi vigtigheden af at beskytte og bevare dine møbler og ejendele. Vores møbelopbevaringstjeneste tilbyder dig den ultimative ro, når du har brug for at frigøre plads i dit hjem eller under en flytning.

Klimakontrollerede rum sikrer, at dine møbler forbliver beskyttet mod ekstreme temperaturer og fugt. Vores sikkerhedsforanstaltninger og videoovervågning giver yderligere tryghed.

Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at pakke og transportere dine møbler til vores opbevaringsfaciliteter. Vi sørger for, at dine møbler ankommer sikkert og er omhyggelige med håndtering og opbevaring af dem.

Vores fleksible løsninger giver dig mulighed for at opbevare dine møbler så længe, som du har brug for det. 

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for møbelopbevaring.

Erhverv | Møbelopbevaring

SUPERMOVE er faste partner hos flere virksomheder. Derfor er vi det ideelle valg, når din virksomhed har behov for  møbelopbevaring. Vores erfarne team af flytteeksperter tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov. 

Vi møder op på det ønskede sted – pakker møblerne sikkert ind – kører det til et opbevaringsrum – afleverer når ønskes.

Vi forstår, at tid er penge for erhvervslivet, og derfor fokuserer vi på at minimere enhver form for driftsafbrydelser under flytningen. Uanset om du flytter kontorer, lagerfaciliteter eller virksomhedslokaler, sørger vi for, at dine ejendele og udstyr behandles med omhu og beskyttelse.

Pålidelighed og effektivitet er kernen i vores tjenester. Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle en detaljeret flytteplan, der sikrer en problemfri overgang. Med SUPERMOVE som din partner kan din virksomhed fortsætte sin drift som normalt, mens vi tager os af flytningen.

Kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med deres næste flytning.

Vi løser alle flytninger – store og små

Du er forsikret, når du vælger vores flyttefirma

Lån flyttekasser helt gratis til din flytning her

Tilfredshedsgaranti på alle flytninger

Konkurrencedygtige priser | Topklasses service

 • Vores fokus er at lette byrden ved din flytning og/eller møbelopbevaring. Med vores fleksible tidsplaner og attraktive priser tilbyder vi den ideelle løsning til dig. Ved at vælge os til at opbevare dine møbler kan du trygt overlade det tunge og besværlige arbejde til os, og kan blot kontakte os når du ønsker dine møbler tilbage.

  Grib chancen i dag og book din flytning hos os. Vi er her for at sikre, at hver eneste detalje håndteres professionelt og omhyggeligt. Din komfort og tilfredshed er vores første prioritet.

  Ud over prisvenlig flytning, tilbyder vi også ekstraordinære tjenester, som ikke fås alle steder:

  • Pakning og udpakning af dine ejendele: Vi hjælpe dig gerne med at pakke dine ejendele sikkert og ordentligt, så de er klar til transport. Vi kan også hjælpe dig med at pakke ud og sætte dine ejendele op i din nye bolig, for at lette flytningen for dig.
 
  • Flyttekasser: Hos os kan man som noget helt ekstraordinært låne kasser, hvis man har behov for dette.
 
  • Opbevaring: Hvis man står og skal have opbevaret noget i længere tid, Kan man igennem os springe mellemleddet over. Du kan nemlig vælge at opbevarer dine ejendele i en af vores containere, som vi har flere steder i landet.
 
  • Udlandskørsel: Står du og skal flytte over grænsen. Skal du ikke tøve med at skrive. Vi har igennem vores mange år i branchen kørt rundt til flere steder i EU. 
 
  • Bortskaffelse af affald: Efter en flytning kan der være mange ting, du ikke længere har brug for. Derfor tilbyder vi dig at bortskaffe det affaldet du nu måtte have – bæredygtigt og ansvarligt.
 
  • Specialtransport: Hvis du har særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, tager vi selvfølgelig os også af det. Vi har erfaring med at flytte alt fra pianoer til kunstværker og antikviteter.
 
  • Flytteforsikring: For at sikre dig mod eventuelle skader eller tab under flytningen, tilbyder vi også flytteforsikring. Dette dække alle skader vi måtte være skyld i, med op til 15.000 dkk. pr. genstand. 
 
  • Tungløft: Hvis har står med særligt store eller tunge ejendele, som kræver specialtransport, kan vi også hjælpe med dette. Vi har erfaring med at flytte alt fra klaver til kunstværker og antikviteter. du kan med ro i sindet, regne med at vi sørger for, at dine ejendele transporteres sikkert og forsvarligt til den endelige lokation.
 

Billig flytning betyder ikke at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Hos SUPERMOVE sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder på bedst mulig hvis, med at komme tilrette i deres nye hjem. Vi bestræber os på at opfylde alle planer og mål og står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål eller afhjælpe eventuelle bekymringer.

Vi forstår, at flytning indebærer en række overvejelser, og det kan være udfordrende at vide hvor man skal begynde. Det er derfor afgørende at vælge et erfarent og professionelt flyttefirma, der kan lede dig gennem hvert trin af processen. Planlæg din flytning med os i dag, og lad os være din støtte mod en vellykket flytning til dit nye hjem.

Hvorfor vælge møbelopbevaring hos SUPERMOVE?

SUPERMOVE er et af Landets bedste flyttefirmaer. Vi bestræber os efter at give den bedst mulige service til vores kunder. Derfor er det også vigtigt for os at kunne hjælpe med noget så småt som opbevaring. Og med kontor i København, Odense, Aalborg og Aarhus, sikre vi at vi kan være til rådighed lige der hvor du bor! 

Hvis du ikke er overbevidst, får du flere grunde her:

 • Serviceminded
 • Uddannet i løft og møbelhåndtering
 • Prisvenlige – tit og ofte de bedste flyttepriser i landet
 • Erfarne flyttefolk
 • Ressourcestærke 
 • Målbevidst
 • Omhyggelige
 • Vi har et af de bedste forsikringer 
 • Er til rådighed døgnet rundt
 

Det bliver næsten ikke bedre! Især ikke med et uforpligtigende flyttetilbud!

Er du klar til at booke en flytning? Ring til os på +45 77 77 77 79 eller skriv til kontakt@supermove.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare alle spørgsmål, som vi typisk får telefonisk. Det sparer både tid for dig og os.

Timeprisen start fra vi kommer ind ad din dør til vi forlader boligen på din slutdestination. Du betaler derfor ikke for at vi kommer ud til dig, eller tager hjem igen.

Vi har et tungløftgebyr på 500 kr. på genstande over 80 kg.

Er uheldet ude, udfylder du en skadesformular på vores hjemmeside, hvor sagen dernæst behandles af vores skadesafdeling. I første omgang vil vi forsørge at reparere skaden, hvis det dog ikke er muligt, får du udbetalt beløbet på skaden. 

Du betaler med kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. Du betaler først når opgaven er løst. Hvis der anvendes bankoverførsel, skal det udføres med straksoverførsel.

Nej, du betaler ikke depositum. Når flytteopgaven er løst betaler du beløbet.