​Vi har hovedbase i København og Aarhus

​Flytteselskab med fokus på kundetilfredshed

Vi har flere års erfaring indenfor flyttebranchen, og derfor ved vi alt vedrørende flytning lige fra små lejeligheder til store filialer. Vi sætter fokus på, at vores kunders behov er i centrum, derfor starter alle bestillinger med et telefonmøde (Eller face-to-face møder ved større flytteprojekter), hvor vi afdækker alle de relevante informationer ved de respektive flytteprojekter.

Vi anvender flyttetæpper i højeste kvalitet for at sikre sikkerhed til dit inventar. Vores flyttemænd behandler dine ting med stor omsorg, og hvis du løber tør for flyttekasser, står vi altid klar med et par ekstra i bagagen.

Flyttefirmaer har mange skjulte omkostninger, og derfor er timeprisen aldrig et repræsentativt indblik i prisen. Men som de eneste på markedet har vi udarbejdet en prisberegner, så du nemt og uforpligtende kan regne prisen på din flytning ud.​

Di​t ​flytt​​eprojekt
- vores ansvar

​​Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.​​ ​Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

Hvad ønsker du tilbud på?
Vælg ydelse: * 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

001-moving-truck

​Kompetente flyttemænd

Alle vores flyttemænd har fået kursus i tungløft, og er certificeret indenfor godstransport. Vores flyttemænd har over 5 års erfaring.

004-chat-bubble

Professionel support 

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med alle de bekymringer du har omkring din flytning. Ring ind til os på 77 77 77 79.

002-box

Lån gratis flyttekasser​

Gratis afhentning af flyttekasser. Express-aflevering af flyttekasser koster 10,- DKK pr. kasse. Vi låner maksimum 200 flyttekasser ud.

003-file

Dine ting er forsikret​

Vores erhvervsforsikring dækker alle skader på dine ting, der er forårsaget af vores flyttemænd under flytteprocessen eller transporten. 

Har du spørgsmål?

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Supermove ApS

​Vi har hovedbase i Aarhus og København​

Telefon: 77 77 77 79

E-mail: kontakt@supermove.dk

CVR: 41153415

Nyttige mails

skader@supermove.dk - kun vedr. skader

fb-svg-moerk​  ig-svg-moerk