Effektiv privatflytning​

Supermove ApS foretager flytninger for private over hele landet. Med os som flyttefirma er I sikre på, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om alle jeres ejendele.

Privatflytning: Billig flytning for private

Har du brug for professionel hjælp til din privatflytning, og kunne du samtidig tænke dig en billig flytning? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Supermove tilbyder vi professionel og effektiv flytteservice for private, der skal flytte til en ny bolig.

Vi har en lokal afdeling i henholdsvis København og Aarhus, hvilket betyder, at vi både tilbyder vores flytteservice i hele Københavnsområdet og på resten af Sjælland samt i Aarhus, Aalborg og hele det øvrige Jylland.

Vores private flytteservice inkluderer store såvel som små opgaver, og samtidig tilbyder vi også pakning og klargøring i forbindelse med din flytning. Vi flytter alt fra små lejligheder til store villaer.

Flytteservice med fokus på tryghed

Det er vores største prioritet at skabe tryghed, således at vores kunder får den perfekte start på deres nye kapitel. En flytning kan være overvældende og stressfuld, og derfor kan du med fordel lade os være en del af din flytteproces.

Vi tager hånd om dine møbler og øvrige ejendele med omhu og seriøsitet, da vi godt ved, at der ret ofte er tale om uvurderlige genstande.

Derfor anvender vi flyttetæpper og folieindpakning til hver evig eneste privatflytning, vi foretager. Vi kan næsten garantere, at selv ekstremt skrøbelige genstande er i sikkerhed med folieindpakning. Hvis skaden dog alligevel skulle ske, så dækker vores flytteforsikring heldigvis omkostningerne.

Hvad koster en flytning?

Hos Supermove tilbyder vi en billig flytning, men vores priser afhænger af, hvor meget flyttehjælp du har behov for. Vi tilbyder tre forskellige pakker til forskellige priser:

Lille flyttepakke

Pris: 595 kr. pr. time.

Denne pakke er for dig, der har en mindre flytning, hvor der blot er behov for en enkelt flyttemand.

Mellem flyttepakke

Pris: 777 kr. pr. time.

Denne pakke er for dig, der har en lidt større privatflytning, hvor det vil være hensigtsmæssigt med to flyttemænd.

Stor flyttepakke

Pris: 1195 kr. pr. time.

Denne pakke er for dig, der har en stor flytning, hvor der er behov for tre flyttemænd.

Kontakt os og bestil en billig privatflytning

Kontakt os på telefon 77 77 77 79 eller e-mail kontakt@supermove.dk for at indhente et uforpligtende tilbud eller for at bestille en billig flytning.

Di​t ​flytt​​eprojekt
- vores ansvar

​​Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.​​ ​Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​

Hvad ønsker du tilbud på?
Vælg ydelse: * 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

001-moving-truck

​Kompetente flyttemænd

Alle vores flyttemænd har fået kursus i tungløft, og er certificeret indenfor godstransport. Vores flyttemænd har over 5 års erfaring.

004-chat-bubble

Professionel support 

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med alle de bekymringer du har omkring din flytning. Ring ind til os på 77 77 77 79.

002-box

Lån gratis flyttekasser​

Gratis afhentning af flyttekasser. Express-aflevering af flyttekasser koster 10,- DKK pr. kasse. Vi låner maksimum 200 flyttekasser ud.

003-file

Dine ting er forsikret​

Vores erhvervsforsikring dækker alle skader på dine ting, der er forårsaget af vores flyttemænd under flytteprocessen eller transporten. 

Har du spørgsmål?

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Supermove ApS

​Vi har hovedbase i Aarhus og København​

Telefon: 77 77 77 79

E-mail: kontakt@supermove.dk

CVR: 41153415

Nyttige mails

skader@supermove.dk - kun vedr. skader

fb-svg-moerk​  ig-svg-moerk